Een woning hebben die je verhuurt, zorgt voor een mooi extra inkomen, maar helaas loopt het niet altijd van een leien dakje. De ene huurder is de andere niet en vaak komen de problemen pas aan het einde van de huur naar boven. Je huurder zegt de overeenkomst, verhuist en laat je woning in een erbarmelijke staat achter. Daar sta je dan met een woning die niet meteen klaar is om opnieuw te verhuren en inkomsten die je zo misloopt. Om hier niet onnodig tijd en energie aan te verspillen, doe je maar beter een beroep op woningontruiming Leiden.

Doe beroep op woningontruiming om het huis leeg te halen

De kans is groot dat alle waardevolle spullen van de vorige huurder netjes op tijd uit je woning waren, maar de kans bestaat ook dat er nog heel wat achterbleef dat geen dienst meer kon doen. Door gebruik te maken van de diensten van een bedrijf gespecialiseerd in woningontruiming, maak je de woning snel en vakkundig leeg, zodat je de nieuwe, en hopelijk betere, huurders een frisse start kunt gunnen. De nog in de woning aanwezige goederen worden opgehaald en naar een verkoopadres gebracht of weggegooid. Niets waar jij zelf omkijken naar hebt.

Laat werk maken van een grondige schoonmaak

Helaas zit het werk er nog niet op eens de woning werd leeggemaakt. Een schoonmaak vervuilde woning zal hier vast en zeker nodig zijn en ook dit hoef je niet zelf te doen. Ervaren en professionele teams zorgen ervoor dat je woning terug in een onberispelijke staat verkeert en dat er van de chaos, wanorde en vervuilde toestand helemaal niets meer te merken valt, niet door jou en niet door de nieuwe huurders.

Kleine herstellingen worden zo voor je uitgevoerd

Als je woning niet volledig werd leeggehaald en als heel wat schoonmaakwerk aan de orde was, dan is het niet ondenkbaar dat er ook herstelwerkzaamheden nodig zullen zijn. Een kastdeur die los hangt, een slot dat dienst weigert, kranen die lekken, verstoppingen en dergelijke meer, je hoeft niet te schrikken als het aan de orde is. Na het leeghalen van de woning en samen met het schoonmaken van de vervuilde woning, kun je ook meteen deze kleine klussen professioneel laten aanpakken. Na dit alles zal er van de schade van je vorige huurders geen spoor meer te zien zijn.